ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάμπος: “Φέτος ο Άρης θα τα καταφέρει! Μαγεία η ατμόσφαιρα με Μπόκα!”

Μπορεί να μην μακροημέρευσε στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ωστόσο, η παρουσία του στον Άρη, ήταν υπεραρκετή προκειμένου ο ίδιος να αναγάγει το εν λόγω κεφάλαιο, ως ένα από τα σημαντικότερα της προπονητικής του καριέρας.

Ο Πάουλο Κάμπος, μίλησε από την Βραζιλία στην «Αrena Press», αποδεικνύοντας πως εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, εργάζεται πλέον στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Λοντρίνα, με την οποία μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής, στη νότια περιφέρεια. Ο 60χρονος κόουτς, παρακολούθησε μέσω διαδικτύου τον φετινό Άρη, έχοντας ήδη σχηματίσει γνώμη για την ομάδα:

«Είδα τον αγώνα με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα και στιγμιότυπα από τις άλλες αναμετρήσεις. Όλα είναι πλέον ιδανικά στην ομάδα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ. Δημήτρης Σπανός), ενώ και από θέμα οργάνωσης, δείχνει να τα πάει πολύ καλά. Μου άρεσε η εικόνα της ομάδας στα ματς που έχω δει μέχρι στιγμής. Δεν γίνεται να μην δεν παρακολουθώ τον Άρη. Είναι στην καρδιά μου».

Είστε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της ομάδας, με την εικόνα που έχετε αποκομίσει;

«Ναι! Θεωρώ πως φέτος η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Είναι καιρός να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, για τον σύλλογο και κυρίως τον κόσμο. Ξέρω από πρώτο χέρι, πόσο δύσκολο είναι αυτή η ομάδα, να απουσιάζει από την πρώτη κατηγορία».

Σας δίνει την εντύπωση το φετινό πρωτάθλημα, πως δεν θα είναι για τον Άρη, όσο δύσκολο ήταν το περσινό;

«Είναι πολύ θετικό που η ομάδα έχει καταφέρει να ξεκινήσει με τρεις σερί νίκες. Πέρσι, είχε ήδη δύο ισοπαλίες στις ίδιες αγωνιστικές. Θέλει, όμως, μεγάλη προσοχή γιατί όλες οι ομάδες θα βελτιωθούν στην πορεία. Το ίδιο, βέβαια, και ο Άρης. Χρειάζεται ψυχραιμία και να κοιτάει η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι. Μόνο αν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα θα το καταφέρει σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά…».

 «Τέτοια ατμόσφαιρα, μόνο οι Αρειανοί»

Οι εικόνες από το σπουδαίο φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, στις 8 του Νοέμβρη, έκαναν τον γύρο της υφηλίου, με τον Πάουλο Κάμπος, να μένει εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε, πλέκοντας το εγκώμιο των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων:

«Τέτοια ατμόσφαιρα, μόνοι οι Αρειανοί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν! Ήταν κάτι το μοναδικό! Ένιωθα ότι ήμουν εκεί και συμμετείχα σε όλο αυτό. Ο κόσμος του Άρη πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Είναι υπέροχοι και δεν χρειάζεται να τους το λέω εγώ. Θέλω και φέτος να στηρίζουν συνέχεια την ομάδα, όπως και στο φιλικό με την Μπόκα. Η δύναμη αυτή της ομάδας, είναι οι ίδιοι οι οπαδοί της. Ήρθε η ώρα ο Άρης να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Είναι ένας υπέροχος σύλλογος».

To Top