Κάναντι στον Ατρόμητο, συμφωνία Τσιώλη με Βόλο, στον… αέρα ο Παντελίδης

Μετά από εννέα χρόνια, ο Σάκης Τσιώλης θα συνεργαστεί ξανά με τον Αχιλλέα Μπέο με σαρωτική εκκαθάριση στο ρόστερ του Βόλου. 

Στον Βόλο, που την παρθενική του σεζόν  στην Super League 1 έκλεισε με τον υπηρεσιακό Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο του (κι αφού προηγουμένως άλλαξε δυο Ισπανούς κόουτς), ο Αχιλλέας Μπέος έχει καταλήξει σε μια παλιά και δοκιμασμένη ελληνική συνταγή. Συγκεκριμένα στον Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου από το 2009 ως τον Μάρτιο του 2011, πριν ο Τσιώλης αποχωρήσει για να πάει στον Άρη.

Μπέος και Τσιώλης έχουν συμφωνήσει εδώ και ημέρες. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η παρουσία του 61χρονου κόουτς στην εξέδρα στην πρόσφατη αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος (2-3).

Αν κάτι δεν αλλάξει, τότε μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (23/7), ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Βόλο, στον οποίο αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στο τωρινό ρόστερ, με την αποχώρηση περίπου 15 παικτών!

Στον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης κόντρα στον Πανιώνιο θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο. Το ξέρει και ο ίδιος εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες, το έχει πει και στους περισσότερους παίκτες του.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Παντελίδη στην περιστεριώτικη ομάδα (την σεζόν που ολοκληρώθηκε πέρασαν και οι Αναστασίου, Κορακάκης); Όλα πλέον δείχνουν τον Νταμίρ Κάναντι.

Οι φίλοι του στην Αθήνα λένε πως συμφωνήθηκε η λύση του συμβολαίου του με την Νυρεμβέργη (τα βρήκαν στην αποζημίωση οι δικηγόροι) και ότι “έρχεται στο Περιστέρι”.

Οσον αφορά τον Σάββα Παντελίδη; Μένει στον… αέρα προς το παρόν, καθώς ο Βόλος διέψευσε προ ημερών τις φήμες που τον ήθελα να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα προπονητή.

To Top