Κάναντι: “Την Κυριακή ίσως το τελευταίο μου ματς στην Ελλάδα”

Ο Νταμίρ Κάναντι, αφού είπε ελάχιστα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς ήταν έντονα εκνευρισμένος με τη διαιτησία, φεύγοντας έριξε τη… βόμβα, λέγοντας ότι ενδέχεται να φύγει μετά την Κυριακή (10/2).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

O Κάναντι, που δεν θέλησε να τοποθετηθεί στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη του ματς, στέλνοντας τον βοηθό του, έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και αποχωρώντας έριξε τη… βόμβα. “Ίσως να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι την Κυριακή” ανέφερε ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρόμητου, λίγες μέρες πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Νωρίτερα είχε αρκεστεί να δηλώσει: “Δυστυχώς σήμερα χάσαμε, γεγονός που μας απογοητεύει. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό”. Μένει να φανεί αν ο Κάναντι είπε ο,τι είπε πάνω στον εκνευρισμό του ή πράγματι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη χώρα μας…

Ο 49χρονος προπονητής βρίσκεται στον Ατρόμητο από το καλοκαίρι του 2017. Πέρυσι σε 37 παιχνίδια μέτρησε 19 νίκες, 12 ισοπαλίες και 6 ήττες. Φέτος σε 27 ματς έχει σημειώσει 13 νίκες, επτά ισοπαλίες, ενώ έχει και επτά ήττες.

To Top