ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνει… απόσβεση με τις φανέλες ο Νεϊμάρ

Έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» προκάλεσε ο Νεϊμάρ στις μπουτίκ της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς παρουσιάστηκε έλλειψη σε φανέλες του Βραζιλιάνου άσου.

Αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με το ιλιγγιώδες ποσό των 222.000.000 ευρώ να δημιουργεί εύλογα απαιτήσεις. Ο Νεϊμάρ μέχρι στιγμής φροντίζει σε αγωνιστικό επίπεδο να δικαιολγεί την κουβέντα που έχει γίνει για λογαριασμό παράλληλα όμως αποφέρει έσοδα μόνο για το brand name που κουβαλάει.

Το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι «BFM Sport» πραγματοποιεί αποστολή στην γαλλική πρωτεύουσα και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με τις πωλήσεις από την επίσημη μπουτίκ της Παρί. Με την άφιξη του Νεϊμάρ αλλά και την προσθήκη του Μπαπέ όπως αναφέρεται οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 75%.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως για τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα έχουν κάνει «φτερά» 120.000 εμφανίσεις, γεγονός πάντως που έχει προκαλέσει και ανησυχία σε χορηγούς μιας και υπάρχει έλλειψη και τα καταστήματα θα γεμίσουν ξανά το Νοέμβριο.

Φυσικά, τα έδοδα είναι εντυπωσιακά αν αναλογιστούμε πως η μέση τιμή προσεγγίζει τα 85 ευρώ.

To Top