Κάνει πίσω για Ντιμπάλα λόγω του υψηλού κασέ του η Τότεναμ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι από τους πλέον περιζήτητους ελεύθερους παίκτες που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά αλλά ταυτόχρονα προβάλλει υψηλές οικονομικές αξιώσεις, με την Τότεναμ να αποσύρεται από την κούρσα απόκτησής του.

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να δελεάσει τον Πάουλο Ντιμπάλα με κάποια πολύ μεγάλη προσφορά με αποτέλεσμα να τον δει να φεύγει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια παραμονής του στο Τορίνο και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι εκείνη ομάδα που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τον Joya για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι δύο πρώτες που εμφανίστηκαν στο… κατώφλι του ήταν η Ίντερ και η Ρόμα, όμως το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό δεν περιορίζεται μόνο εντός των ιταλικών συνόρων, αφού και οι Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκαν στην κούρσα για την απόκτησή του.

Παρά το γεγονός όμως ότι είναι ελεύθερος και η υποψήφια επόμενη ομάδα του δεν χρειάζεται να πληρώσει κάποιον άλλο σύλλογο παρά μόνο τον ίδιο για την ολοκλήρωση του deal, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι και αυτό μπορεί να το αναλογιστεί κανείς από την περίπτωση της Τότεναμ, η οποία έκανε πίσω στην προσπάθεια απόκτησής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail”, οι αξιώσεις που προέβαλε ο Ντιμπάλα κρίθηκαν υπέρογκες από τα σπιρούνια, με τον 28χρονο να φέρεται να ζητάει 280.000 λίρες την εβδομάδα (340.000 ευρώ), κάτι παραπάνω δηλαδή από 17 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η Τότεναμ πήρε δύο παίκτες από την Γιουβέντους τον Ιανουάριο, τους Κουλουσέβσκι και Μπεντανκούρ, και ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί ένα εντυπωσιακό λίφτινγκ στην ομάδα του, με το αγγλικό μέσο να τονίζει πως ναι μεν έγινε η αρχή με τον Ιβάν Πέρισιτς (έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου) όμως η συνέχεια δεν θα δοθεί με τον Ντιμπάλα που κρίθηκε μία πολύ ακριβή περίπτωση.

To Top