Κάνει την πίεση… ενέργεια και επιστρέφει στις νίκες κόντρα στον Ίκαρο

Τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών θέλει να δώσει σήμερα (17.00) ο Άρης στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον Ίκαρο. Οι κίτρινοι είναι για περισσότερο από έναν μήνα χωρίς νίκη και χρειάζονται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και για να αλλάξουν την ψυχολογία τους που βρίσκεται στο ναδίρ. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά πέρα από την όποια πίεση υπάρχει, ο στόχος δεν αλλάζει.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν έχει σταματήσει να μιλάει με τους παίκτες για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλη την πίεση που υπάρχει στον Άρη και η οποία – λογικό είναι – οξύνεται με τις συνεχόμενες ήττες και τις κακές εμφανίσεις. Οι παίκτες του Άρη δεν πρέπει να φοβούνται το παραμικρό, πρέπει να… μεταλλάξουν την πίεση σε ενέργεια μέσα στο παρκέ και να δείξουν τις δυνατότητές τους, όπως έκαναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δυνατότητες υπάρχουν στην ομάδα, αρκεί να… αποσυμπιεστούν όλοι και αυτό θα γίνει μόνο με νίκες, μόνο με ροζ φύλλα αγώνα. Ο Ίκαρος δεν είναι κακή ομάδα. Το αντίθετο. Είναι ομάδα που έχει αρχές, με έναν πολύ καλό προπονητή (Δημήτρης Πρίφτης), αλλά θα παίξει χωρίς τον πρώτο σκόρερ του (Κυρίτσης) και έχει να ξεπεράσει και το ψυχολογικό σοκ από την δυσάρεστη ιστορία του Νέιτς Στρναντ, ο οποίος μέσα στη βδομάδα έχασε τη σύζυγό του!

Προβλήματα έχει και ο Άρης βέβαια, αφού ο Γιώργος Τσιάρας τέθηκε νοκ άουτ και από τον σημερινό αγώνα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το τράβηγμα στη μέση του.

 

To Top