ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνει την προσπάθειά του για Παπανικολάου! Δύο παράμετροι είναι “σύμμαχοι” του Άρη…

Ο Νίκος Λάσκαρης κάνει την προσπάθειά του για να πείσει τον Κώστα Παπανικολάου να επιστρέψει στον Άρη. Είναι δεδομένο ότι οι κίτρινοι ενδιαφέρονται, έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη και έχουν ήδη εκφράσει επισήμως την θέλησή τους για συνεργασία. Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να κινηθούν και πιο δραστικά…

Οι πιθανότητες να πειστεί ο Παπανικολάου να παίξει στον Άρη δεν είναι πολλές. Ο παίκτης έχει προτεραιότητα την Ευρωλίγκα, κάτι απολύτως λογικό, υπάρχει το (φημολογούμενο) ενδιαφέρον της Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση, ενδεχομένως να προκύψουν κι άλλες προτάσεις, αλλά υπάρχουν δύο παράμετροι που είναι “σύμμαχοι” του Άρη στη προσπάθειά του. Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Παπανικολάου σε όποια ομάδα Ευρωλίγκας κι αν επιλέξει να πάει, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για να παίξει βάσει των κανονισμών που ισχύουν και επιτρέπουν τις αλλαγές στο Top16 (και το Last32) μετά το τέλος του α’ γύρου. Η δεύτερη – και πιο ουσιώδης – είναι ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να “ματσάρει” οποιαδήποτε προσφορά από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι δυνατόν να αφήσει τον Παπανικολάου να πάει στην Λαμποράλ Κούτσα ή άλλη ομάδα υψηλού επιπέδου, ανταγωνίστρια ή και στον ίδιο όμιλο του Top16 από το να επιλέξει να τον έχει – αφού μπορεί – στο ρόστερ της; Πολύ πιο εύκολα δεν θα έμπαινε σε μια τέτοια διαδικασία για ομάδα του Γιούροκαπ όπως ο Άρης.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι τι θέλει να κάνει – και τι επιλογές έχει βέβαια – ο Παπανικολάου, όλα από τον παίκτη εξαρτώνται, αλλά ο Άρης με μπροστάρη τον ίδιο τον Λάσκαρη που έχει αναλάβει πρωτοβουλίες, κάνει ήδη την προσπάθειά του.

To Top