ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει το πρώτο και πλέον καθοριστικό βήμα για τα ημιτελικά ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για πρόκριση ο Άρης, που φιλοξενεί σήμερα (PRESSARIS, 19:00, Cosmote Sport 1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Ατρόμητο, με μοναδικό στόχο ένα σκορ, το οποίο θα του δώσει την ευκαιρία στον επαναληπτικό του Περιστερίου σε μία εβδομάδα να “σφραγίσει” το εισιτήριο για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά την Ξάνθη, θα πρέπει να ξεπεράσουν και το επόμενο “εμπόδιο” στον δρόμο προς τον τελικό του θεσμού, τον Ατρόμητο. Στόχος στο σημερινό ματς, να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικοί επιθετικά οι “κιτρινόμαυροι”, ενώ παράλληλα να διατηρήσουν και το μηδέν στην άμυνα. Η ρεβάνς, ακόμα δεν έχει οριστεί, αλλά θα είναι σε μία εβδομάδα στο Περιστέρι.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει στην διάθεσή του για το σημερινό ματς, τους τραυματίες Μπράουν Ιντέγε και Ντάνιελ Μαντσίνι.

Aντιθέτως, επέστρεψαν στην διάθεσή του, ξεκούραστοι, οι Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ, καθώς είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους κόντρα στον Πανιώνιο την περασμένη Κυριακή, στην νίκη του Άρη με 2-0.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα, Ματίγια, Σάσα, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Tόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

O Αριστείδης Βάτσιος από την Δυτική Αττική θα είναι ο διαιτητής του Άρης-Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την Πέμπτη με τον Μανώλη Σκουλά από την Θεσσαλία στο VAR.

Βοηθοί του Βάτσιου θα είναι οι Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) και Σινιοράκης (Χανίων). Βοηθός του Σκουλά στο VAR, o Κωνσταντίνου (Πρέβεζας). 4ος ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

To Top