ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάντας: «Ο Άρης έκανε κίνηση ματ με Διούδη, θέλει ειδική διαχείριση»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Κάντας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Δεν με αιφνιδίασε, από τη στιγμή που δεν ευδοκίμησε να κάνει το deal που το δικαιούταν σε κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Super League και δεν του βγήκε αυτό που έψαχνε στην Ευρώπη, πήρε την απόφαση να γυρίσει σε μια ιστορική ομάδα που την ξέρει και τον αγαπάει».

Για το αν είναι νέο ξεκίνημα για τον Διούδη: «Οι τερματοφύλακες ανά την Ευρώπη μεστώνουν από 25-26 και μετά. Ο Σωκράτης είναι 23 ετών, έκανε μεγάλο οδοιπορικό, γέμισε εμπειρίες, ωρίμασε σαν τερματοφύλακας και άνθρωπος. Έκανε πέρσι μια φοβερή σεζόν στον Πανιώνιο και έχει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια μέσω του Άρη και με την επάνοδο της ομάδας στη Super League να κυνηγήσει ξανά το ευρωπαϊκό όνειρο».

Για το τι σηματοδοτεί για τον Άρη η μεταγραφή Διούδη: «Ο Άρης και ο πρόεδρός του έκαναν μια κίνηση – ματ. Κατοχυρώνει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά πράγματα ο Άρης με την απόκτηση Διούδη. Έχει και ερωτηματικά, όμως, για το αν η διαχείρισή του θα είναι η πρέπουσα. Ο Διούδης έχει μεν τις εμπειρίες που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια, όμως, θέλει διαχείριση. Στα καλά αγωνιστικά αυτοκίνητα βάζεις έμπειρους πιλότους.

Ο Αναστόπουλος έχει όλα τα εχέγγυα, όμως, οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα του πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τη δέουσα προσοχή για να πάρουν αυτό που λέει η αξία του Διούδη. Σίγουρα, το επιτελείο του Άρη είναι και έμπειρο και ικανό. Η εκπαίδευση του τερματοφύλακα, όμως, έχει προχωρήσει αρκετά. Η Β’ Εθνική είναι χώρος λίγο άγνωστος γι’ αυτόν. Δεν είναι Super League, δεν έχει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό που είναι γνωστά τα κομμάτια και τα βλέπουμε καθημερινά. Θέλει επιμέρους πράγματα για να μπει πιο γρήγορα ο Σωκράτης στο πνεύμα της ομάδας».

To Top