Κάντε το όπως… πέρσι! Πέντε παίκτες κέρδισαν πέρσι τον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μετράει 13 σερί ήττες από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, όμως στο ρόστερ του τέσσερις παίκτες κατάφεραν πέρσι να τον κερδίσουν, ενώ ένας αν και δεν αγωνίστηκε κέρδισε ένα πρωτάθλημα εναντίον του!

Ο Σωτήρης Καραποστόλου και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς κέρδισαν πέρσι ως παίκτες της Καβάλας τον Παναθηναϊκό με σκορ 79-70 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας γκαρντ είχε 6 πόντους με 2/3 τρίποντα, ο Πάσαλιτς έκανε… όργια με 19 πόντους (1/2β., 3/3δπ., 4/8τρ.)! Ουσιαστικά από αυτή την ήττα οι πράσινοι έχασαν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στα πλέι οφ και από τον Κολοσσό, μέσα στη Ρόδο. Στον τρίτο ημιτελικό οι Ροδίτες επικράτησαν των πράσινων με 63-58 και μείωσαν προ στιγμής σε 2-1 νίκες. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ήταν θετικότατος με 10 πόντους έχοντας 2/2 δίποντα και 2/2 τρίποντα, ενώ ο Κώστας Χαρίσης είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν ήταν στην 12αδα σε κανέναν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πέρσι, στέφθηκε όμως πρωταθλητής Ελλάδας!

Στον Άρη υπάρχουν παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν τέτοιους αγώνες σαν τον σημερινό. Ότι είναι δύσκολο είναι δεδομένο, όπως επίσης ότι δεν είναι και ακατόρθωτο, ειδικά μέσα σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο.

 

To Top