ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κάντο όπως ο Σουντγκρεν”! Αναπροσαρμογή συμβολαίου και ευκαιρία στον Ντουάρτε, όταν θα είναι έτοιμος…

Στον Άρη προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να λύσουν το συμβόλαιο του Λερίν Ντουάρτε, ο οποίος ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019, υπογράφοντας κλειστό τριετές, δίχως όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Μετά την πρώτη καραντίνα, ο Μίχαελ Ένινγκ προσπάθησε να τον επαναφέρει σε αγωνιστική δράση, καθώς μέχρι τότε ήταν παροπλισμένος για πολλούς μήνες, ωστόσο, ήταν άτυχος και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Πλέον, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του δεν λύθηκε, στον Άρη θα ακολουθήσουν την οδό που επέλεξαν στην περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Με την μόνη διαφορά, πως για να γίνει αυτό, κατάφεραν και προχώρησαν σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Ολλανδού, το οποίο προέβλεπε ένα ποσό κοντά στα 280.000 ευρώ για κάθε σεζόν.

Με τα νέα αυτά δεδομένα, ο Άκης Μάντζιος είναι διατεθειμένος να δώσει μία ευκαιρία στον Λερίν Ντουάρτε, μόλις νιώσει απόλυτα έτοιμος.

Άλλωστε, στον προπονητή του Άρη πιστώνεται η αγωνιστική “αναγέννηση” του Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον οποίο επίσης οι “κιτρινόμαυροι” ήταν σε συζητήσεις για “διαζύγιο” από τον Απρίλιο του 2020.

Ο Έλληνας κόουτς, βλέποντας πως δεν βρίσκεται η “χρυσή τομή” ώστε να αποχωρήσει ο Σουηδός, ζήτησε από την διοίκηση να του δώσει μία ευκαιρία, με την συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους.

Βέβαια, τα δεδομένα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Ντουάρτε. Δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του, που τον έχει κρατήσει εκτός από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και το γεγονός πως την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση (περιττά κιλά, φυσική κατάσταση πολύ μακριά από το επιθυμητό). Επομένως, η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Σούντγκρεν.

Μένει να φανεί, αν αυτή τη φορά ο Ντουάρτε θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δώσει ο Άρης και πως ο Άκης Μάντζιος θα τον διαχειριστεί. Άπαντες θέλουν να ελπίζουν πως ο Ολλανδός, ενδεχομένως θα είναι μία δεύτερο περίπτωση… Σούντγκρεν.

To Top