Κάποιοι… βιάζονται να “διώξουν” τον Διούδη

Ο υποβιβασμός του Άρη έχει δώσει… δικαιώματα σε ουκ ολίγους να θεωρούν από τώρα “κτήμα” τους τους παίκτες της ομάδας. Μάνατζερ, ομάδες και αθηναϊκά μέσα προβάλλουν την αποχώρηση καθημερινά και κάποιοι παίκτη, τη στιγμή, που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στους κίτρινους και δεν έχει καθοριστεί ποια θα είναι η κατάσταση και με ποιους.

Κάποιοι στην Αθήνα… βιάζονται βέβαια, μια και ξεχνούν ότι αρκετοί παίκτες όπως π.χ. οι Διούδης, Μανιάς, Τσουμάνης, Κύργιας κ.α. έχουν συμβόλαιο με τον Άρη.

Τελευταία φουντώνουν πάλι στα σενάρια για τον Διούδη. Μετά το (φιλολογικό) ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο νεαρός τερματοφύλακας φέρεται να κοιτάζει την προοπτική του εξωτερικού, αφού φέτος έκανε μία καλή χρονιά και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές.

Όπως αναφέρουν τα σενάρια από την Αθήνα, πάντως ούτε αυτός… βιάζεται: “Ο Διούδης θα αποχωρήσει από τον Άρη, θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, όμως δεν θα ήθελε να την πατήσει όπως συνέβη στην περίπτωση του κολλητού του, Γιάννη Γιαννιώτα. Για αυτό τον λόγο έχει αποφασίσει να μην βιαστεί και να μην πάει κάπου που θα μείνει στον πάγκο”.

To Top