Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου του Άρη! Απόφαση σκάνδαλο και 4+1 αγωνιστικές τιμωρία στον Αγκάνθο!

Πως να ηρεμήσει ο κόσμος του Άρη άραγε όταν βλέπει να εκδίδονται αποφάσεις σαν την σημερινή της πειθαρχικής επιτροπής της Σουπερλίγκας, η οποία τιμώρησε τον Νταβίντ Αγκάνθο με τέσσερις αγωνιστικές επειδή ο Στυλιάρας έκρινε λάθος ότι ο παίκτης του Άρη έκανε θέατρο και τον απέβαλλε;

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκας αποτελούμενη από τους Χαρίλαο Κλουκίνα (τ. Εφέτης), Στέφανο Στεφανόπουλο (τ. Εφέτης), Γιώργο Στεφανάκη (δικηγόρος), Στέλιο Βασιλειάδη (γραμματέας) αποφάσισε την τιμωρία του Ισπανού επιθετικού με τέσσερις αγωνιστικές βάσει των όσων έγραψε ο Στυλιάρας στο φύλλο αγώνα!

Αυτό σημαίνει ότι ο Αγκάνθο αν και εφόσον παραμείνει στους κίτρινους την επόμενη χρονιά (έχει υπογράψει συμβόλαιο…) θα απουσιάσει από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, αφού προσμετράται και η μια αγωνιστική της κόκκινης. Είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ Άρης θα ασκήσει έφεση ζητώντας την μείωση της συγκεκριμένης ποινής.

 

To Top