Κάποιος ας τον… μαζέψει! Προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις του προέδρου της Δόξας για τον Άρη και τον κόσμο του

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ηλίας Βουγιουκλής. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι δηλώσεις του με αφορμή το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Την ώρα που οι φίλαθλοι του Άρη έχουν δώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό (ακόμη μιλάνε για τον κόσμο του Άρη στην Αγγλία, στην Ισπανία και αλλού), ο ανιστόρητος πρόεδρος της Δόξας έχασε τον έλεγχο, αναφερόμενος σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας για δήθεν γεγονότα σε άλλα γήπεδα, ενώ προεξόφλησε… επεισόδια! Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει…

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την φετινή προσπάθεια της Δόξας: “Στη Δόξα ξεκινήσαμε αργά, χωρίς προετοιμασία, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε κάποια παιδιά για την Γ΄Εθνική γιατί στην αρχή η ομάδα ήταν να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε έναν αγώνα, μαραθώνιο οικονομικό κυριολεκτικά. Το μπάτζετ μας είναι περίπου 200.000-220.000 ευρώ, με πολύ καλή διαχείριση και μεγάλη οικονομία”.

Για τον κόσμο που περιμένει στο γήπεδο την Κυριακή: “Οι φίλαθλοι μας θα έρθουν σίγουρα. Η Δράμα έχει φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα. Έχει ποδοσφαιρικό κόσμο σε αντίθεση με την Καβάλα και τις Σέρρες. Περιμένουμε περίπου 2000-3000 κόσμο από την πλευρά μας. Περιμένουμε και τους Αρειανούς όσοι κι αν είναι. Είτε 500, είτε 1000 άτομα. Αρκεί να μην γίνουν φασαρίες. Τότε δεν τους θέλουμε στο γήπεδο. Ας αφήσουν απ΄έξω τα διακριτικά τους και ας παρακολουθήσουν μαζί με τους Δραμινούς το παιχνίδι”, τόνισε χαρακτηριστικά για να ολοκληρώσει: 

Είδαμε κάποια πράγματα στην Καβάλα που κάποιοι Αρειανοί μπήκαν μέσα και ακούμε πολλά για το παιχνίδι το δικό μας. Για επεισόδια μέχρι και πλαστά εισιτήρια.Ο Άρης έχει ένα οργανωμένο οπαδικό κίνημα, που κάποιοι συνηθίζουν να δημιουργούν επεισόδια.

Ήμουν στην Καβάλα και τους είδα που μπήκαν μέσα. Επιδιώξαμε να τους βάλουμε στην μεγάλη κερκίδα, να τους φιλοξενήσουμε όπως πρέπει.Δεν θέλω να δυναμιτίζω το κλίμα. Ας κερδίσει ο καλύτερος”.

To Top