Κάραγκερ: “Ο Ζότα είναι καλύτερος στο τελείωμα των φάσεων από Σουάρες, Όουεν, Τόρες και Φάουλερ”

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε την Λίβερπουλ να μπλοκάρεται στο πρώτο μέρος στο “Vitality Stadium” και να μένει στο 0-0, όμως αν ο Γερμανός σκέφτηκε κάποια στιγμή την απουσία του Μοχάμεντ Σαλάχ (έχει υποχρεώσεις με την Αίγυπτο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής) και τον αντίκτυπό της στην ομάδα του, δεν θα το έκανε για πολλή ώρα.

Και αυτό γιατί στο δεύτερο μέρος οι ρεντς ήταν καταιγιστικοί από τη μέση και μπροστά και με τους Ντιόγκο Ζότα και Ντάργουιν Νούνιες να στέλνουν από δύο φορές έκαστος τη μπάλα στα δίχτυα, έφτασαν σε ένα εμφατικό 4-0 που τους έστειλε στο +5 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι (με ματς λιγότερο οι πρωταθλητές) με τη συμπλήρωση 21 αγωνιστικών.

Εκείνος πάντως που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Πορτογάλος αφού ήταν εκείνος που βρήκε χώρο στην ενδεκάδα αντί του Σαλάχ, με τον Ζότα να φτάνει τα 11 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και τα 50 συνολικά σε 134 παιχνίδια του με την Λίβερπουλ και να γνωρίζει την αποθέωση από τον Τζέιμι Κάραγκερ.

“Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε τώρα πόσο έξυπνος παίκτης είναι. Μπορεί να παίξει στα αριστερά, στα δεξιά, στην κορυφή της επίθεσης. Η Λίβερπουλ, όταν δεν έχει τον Σαλάχ ψάχνει ακόμα να βρει τον παίκτη, που θα παίξει στο κέντρο, παρά το γεγονός πως παίρνει τα παιχνίδια

Έχουν τον Ντίας, τον Ζότα, τον Έλιοτ”, δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ μιλώντας στο Sky Sports, για να προσθέσει με νόημα:

“Έχω παίξει μαζί με μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς της Λίβερπουλ. Νομίζω πως είναι καλύτερος finisher (σ.σ. αυτός που τελειώνει με γκολ τις φάσεις) από τους Μάικλ Όουεν, Λουίς Σουάρες, Ρόμπι Φάουλερ και Φερνάντο Τόρες

Όταν έχει την ευκαιρία είναι απίστευτα κυνικός. Τη φετινή σεζόν έχει γκολ ή ασίστ κάθε 84 λεπτά. Υπάρχουν μόλις 2 με 3 παίκτες σε όλη την Premier League που έχουν καλύτερο νούμερο. Περικλείει όλες τις μεταγραφές της Λίβερπουλ τα τελευταία 5-6 χρόνια”.

To Top