Κάρλας: «Να εκλεγούν αυτοί που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

Για τη σημερινή κρίσιμη για τον Α.Σ. Άρης, αλλά και για τα θέματα που θα συζητηθούν το απόγευμα, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, μίλησε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη και εκπρόσωπος στην ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Κάρλας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον «Arena 89,4»:

Για τη σημερινή γενική συνέλευση:

«Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή γενική συνέλευση, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν πολύ σοβαρά ζητήματα, μεταξύ των οποίων είναι η εκλογή Προέδρου και δύο πρακτικογράφων, η επικύρωση των Πρακτικών της Γ.Σ. της 23ης Μαΐου, θα γίνει, επίσης, διοικητικός απολογισμός, όπως, επίσης, και διάφορες προτάσεις από τους παρευρισκόμενους. Επίσης, για αύριο από τις 09.30 έως τις 20.00 είναι προγραμματισμένη η ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Να σημειώσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα».

Για το πώς θα γίνουν οι διαδικασίες:

«Όλα θα πρέπει να κυλήσουν ήρεμα και ομαλά. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα βρεθούμε εκεί για τον Άρη και ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν έκτροπα, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και να εκλεγούν αυτοί που νομίζουν ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στον Ερασιτέχνη».

To Top