Κάρλσον η επιστροφή, μετά από τέσσερις μήνες

Παρά τη μεταγραφολογία που υπήρξε γύρω από το όνομα τού Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον και τις πολλές πιθανότητες μεταγραφής του στην Γκέτεμποργκ, κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα.

Έτσι, ο Σουηδός winger έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες στην ομάδα και μάλιστα προπονείται κανονικά, με τον Άκη Μάντζιο να έχει εκφράσει την πρόθεση παροχής αγωνιστικού χρόνου σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια των playoffs.

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στην σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς εκτιμάται ότι ο Σουηδός έχει ανακτήσει σε μεγάλο βαθμό την απόσταση που τον χώριζε από τους συμπαίκτες του σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και είναι σε θέση ν’ ανταποκριθεί σε αυτό που θέλει ο προπονητής του. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν συζητήσει αυτό το σενάριο, με τον Κάρλσον να δηλώνει πρόθυμος να μπει ξανά στο πλάνο του Μάντζιου, εφόσον του το ζητήσει.

Αν συμβεί αυτό ο Κάρλσον θα επιστρέψει μετά από 4 μήνες καθώς η τελευταία του παρουσία ήταν στις 20 Δεκεμβρίου σε παιχνίδι απέναντι στην Λαμία.

To Top