ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάρτα στήριξης διαρκείας από την ΚΑΕ Άρης!

Εισιτήρια διαρκείας είναι προφανώς άκαιρο να εκδοθούν από τώρα, γιατί πολύ απλά ουδείς ξέρει πότε θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων σε αγώνες λόγω του κορωνοϊού, όμως η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έκδοση κάρτας στήριξης που συνδέεται άμεσα με τα διαρκείας!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στην ΚΑΕ Άρης και σε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία παγκοσμίως, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Καταρχήν να ευχηθούμε σε όλους υγεία και καλή δύναμη, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Με τα σημερινά δεδομένα, είναι άγνωστο τι θα ισχύσει τη νέα σεζόν κι αν οι αθλητικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν, χωρίς κόσμο ή με περιορισμένη παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα.Σεβόμενοι όμως, την επιθυμία όλων σας να στηρίξετε την ομάδα, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή σας στο τμήμα που έχει χαρίσει τους περισσότερους τίτλους στο σύλλογο, η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης της Κάρτας Στήριξης Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.Οι τιμές των Καρτών Στήριξης Διαρκείας για τη σεζόν 2020-2021 θα είναι οι εξής: 100 ευρώ, 200 ευρώ, 300 ευρώ, 400 ευρώ, 500 ευρώ και 1.000 ευρώ.

Σε απάντηση του ενδιαφέροντος και της αγάπης που έχετε δείξει όλο αυτό το διάστημα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία προεγγραφής, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

Ευχή και επιθυμία όλων μας είναι να είναι να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση και να βρεθούμε όλοι μαζί στο «Nick Galis Hall», στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

Στην περίπτωση, όμως, που η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι περιορισμένη, λόγω πανδημίας, όσοι κάνουν προεγγραφή, θα έχουν προτεραιότητα για να δώσουν το «παρών» στους αγώνες του Άρη.

Εξυπακούεται ότι το ποσό που θα διαθέσει ο κάθε φίλος της ομάδας μας για την προμήθεια Κάρτας Στήριξης Διαρκείας, θα συμψηφιστεί με την αγορά εισιτηρίου Διαρκείας”.

To Top