ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάρτερ: “Κάθε μέρα δεν μπορούμε να παίζουμε τύπου… ΝΒΑ – Πιο σημαντικό το επόμενο ματς με τον Άρη”

Ο Μαρκ Κάρτερ μίλησε τόσο για τον αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, όσο και για τη συνέχεια.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν τον τελικό νικητή. «Πήγαμε στην Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι της σειράς και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντική νίκη. Την χαιρόμαστε για την ώρα και μετά θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό, γιατί είναι το… επόμενο».

Για την ανατροπή του σκορ είπε: «αμυντικά και επιθετικά είχαμε πάρα πολύ ζωντάνια και ενέργεια και ήμασταν πολύ επιθετικοί σε κάθε φάση. Χαμηλώσαμε το σχήμα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάποια πικ εν ρολ. Όσο κυλούσε το παιχνίδι αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας βοήθησε ώστε να βάλουμε μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά  Είχαμε λύσεις στα κρίσιμα σημεία και οι Σάκοτα, Μιλόσεβιτς έβαλαν μεγάλα σουτ. Για 35 λεπτά κυνηγούσαμε στο σκορ, όμως είχαμε αυτοπεποίθηση και κατανοήσαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάναμε και τα πήγαμε περίφημα στο τέλος».

«Ήταν η πρώτη φορά φέτος που κάναμε ανατροπή και κερδίσαμε, ενώ χάναμε με τόσο μεγάλη διαφορά», παρατήρησε, για να συμπληρώσει: “Πρώτα απ’ όλα, δεν συμβαίνει κάθε μέρα να παίζουμε αγώνες τύπου… ΝΒΑ. Ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά παλέψαμε το παιχνίδι Πρέπει να εστιάσουμε στα θετικά που κρατήσαμε από το παιχνίδι με τον Άρη, να μην ξαναβρεθούμε σε τόσο δύσκολη θέση, ώστε να χάνουμε με 15 πόντους και φυσικά να πάρουμε το παιχνίδι».

Μίλησε και για τον Μαυροκεφαλίδη:«Φυσικά και παίξαμε για τον Λουκά. Παίξαμε για όλους τους συμπαίκτες μας στα αποδυτήρια. Ήταν ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είχαμε πίστη ο ένας στον άλλο και παλέψαμε ενωμένοι, ως ομάδα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Άλλωστε, μεγαλύτερη σημαία έχει το όνομα μπροστά κι όχι το όνομα στην πλάτη».

To Top