Κάρτες διαρκείας σήμερα για το ανδρικό βόλεϊ και το γυναικείο μπάσκετ του Άρη στο Χαριλάου

Κάρτες διαρκείας για το ανδρικό βόλεϊ και το γυναικείο μπάσκετ του Άρη θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί σήμερα ο κόσμος της ομάδας στο Χαριλάου πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

«Σάββατο 24 Αυγούστου 18:00 με 20:00 σύσσωμη η ανδρική ομάδα μας θα βρίσκεται έξω από την μπουτίκ για γνωριμία με τον κόσμο αλλά και την διάθεση καρτών διαρκείας του volley» αναφέρει σχετικά το τμήμα βόλεϊ των «κιτρινόμαυρων», ενώ αντίστοιχα το γυναικείο μπάσκετ σημειώνει:

«Σήμερα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Άρης Οφη θα υπάρχει σημείο πώλησης καρτών διαρκείας και ενημέρωσης των φιλάθλων έξω από την θύρα 2.

Η μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε τον Άρη μας στην Α1 έχει ξεκινήσει. Η υπέρβαση έγινε. Η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική με παίκτριες με πολυετή θητεία στην Α1. Θέλουμε όλοι την στήριξη σας για να βγει η Χρονιά, καθώς επίσης και την παρουσία σας στο γήπεδο μας.

Μόνο με 10 ευρώ μπορούμε όλοι να δούμε 11 αγώνες στο ιστορικό γήπεδο μας και να στηρίξουμε την προσπάθεια των κοριτσιών για την μεγάλη επιστροφή.

Φέτος κάθε Κυριακή 12 30 με 14 00 το Αλεξάνδρειο πρέπει να γίνει το σημείο που κάθε φίλαθλος του Άρη θα ξεκινάει την μέρα του με την πρώτη νίκη της ομάδας».

To Top