ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάσσος: «Θέλω να παίξω στον Άρη, σωστός επαγγελματίας ο Μυροφορίδης»

Για την προοπτική μεταγραφής του στον Άρη, αλλά και για την συνεργασία του με τον Παύλο Μυροφορίδη, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πασχάλης Κάσσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Μετρόπολις”:

Για την σεζόν του στον Απόλλωνα :

«Έχω αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα είμαι ελεύθερος αλλά κάναμε μια πολύ καλή πορεία φέτος. Είχα αρκετές συμμετοχές και βοήθησα όσο μπορούσα».

Για τη συνεργασία του με τον Παύλο Μυροφορίδη:

«Για εμένα είναι ένας σωστός επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Δεν είναι τυχαίο που έχει πετύχει όπου κι αν έχει πάει. Είναι ένας αληθινός τύπος που ότι έχει να σου πει θα στο πει στα ίσα. Εμένα με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει προσωπικά.»

Για το αν είναι ικανός και να επιλέγει παίκτες και να διαχειρίζεται την καθημερινότητα:

«Παίζουν μεγάλο ρόλο οι μεταγραφές που θα επιλέξει να κάνει αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς δίνει μεγάλη βάση στο κλίμα της ομάδας».

Για το αν φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στον Άρη:

«Σίγουρα πιστεύω στον κ. Παύλο. Ο Άρης φέτος είχε έμπειρους παίκτες αλλά εμείς είχαμε έμπειρους της Β’ Εθνικής. Αυτή είναι η διαφορά, ότι είχαμε όλοι άνοδο στα πόδια μας και έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Για το αν έχει προτάσεις:

«Έχω φύγει από τον Απόλλωνα και περιμένω να δω τι θα κάνω. Δεν έχω ακόμα προτάσεις στα χέρια μου. Ούτε και με τον Παύλο Μυροφορίδη μίλησα».

Για το αν ο Άρης θα ήταν μια καλή επιλογή:

«Φυσικά. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να ανέβει. Γιατί όχι, μακάρι».

Για το ότι προτάθηκε στον Άρη: 

«Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά μακάρι».

To Top