ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι “συμπτώσεις”… Ο αμφιλεγόμενος “αυλικός” της κυβέρνησης ένθερμος φαν της ομάδας του χαλίφη! (photo)

Ποιος Ολυμπιακός του Νταϊφά, του Κόκκαλη, του Μαρινάκη; Ποιος Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη, του Βγενόπουλου και των άλλων ισχυρών; Ποια ΑΕΚ του Μπάρλου, του Γιδόπουλου, της Forthnet, του Μελισσανίδη…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ομάδα του… χαλίφη αποδεικνύει ότι όλα αυτά είναι απλές “οδοντόκρεμες”. Οι σχέσεις πάθους στα όρια της διαπλοκής, μεγαλοεπιχειρηματία και κράτους συνεχίζουν μια παράδοση δεκαετιών.

Ένα από τα τελευταία “δείγματα γραφής” η περίπτωση του αμφιλεγόμενου Μανώλη Πετσίτη. “Δεξί χέρι” της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, των ισχυρών κυβερνητικών στελεχών. Δεν θα μπούμε στην ουσία των όσων επί πολιτικού απασχολούν τον τελευταίο καιρό την επικαιρότητα. Το “ζουμί” είναι ότι ένας “αυλικός” με τόσο ισχυρές δραστηριότητες πανηγυρίζει επιδεικτικά ότι είναι φαν της ομάδας του χαλίφη, κάνοντας συλλογή από φανέλες με σημειολογία.

Φυσικά, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναφερθεί επιδεικτικά στην ¨εξαργύρωση” των καλών υπηρεσιών σε εποχές Πρεσπών ή ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος, συναγελάζεται με κασκόλ στην σουίτα του… μπουκαδόρου με όπλο μεγαλομετόχου, όλα τα παραπάνω μοιάζουν με πταίσματα!

Οι εικόνες και το βίντεο δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια… Σημεία των καιρών. “Καλή Ανάσταση”!

To Top