ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι συμπτώσεις… Στον δρόμο που χάραξε η Κουρομπίλια! Ο Ζαχαριάδης στην Τούμπα! (photo)

Πώς τα φέρνει η ζωή και προκύπτουν κάτι συμπτώσεις… Αυτά τα παιχνίδια της μοίρας καμιά φορά είναι τέτοια που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Να σαν την σημαία που είχε σηκώσει η Κουρομπίλια και μετά το πανηγύρισε με την ψυχή της…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το εννούμε; Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, είναι από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ-Αγιαξ 2-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και δείχνει τον εν ενεργεία διαιτητή της Superleague, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στην κερκίδα του γηπέδου της Τούμπας, συν γυναιξί και τέκνοις με τα ασπρόμαυρα!

Λεπτομέρεια: εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει εντοπιότητα να πει κάποιος, “εντάξει δεν πειράζει μπορεί να… συμπαθεί τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν παίζει στα παιχνίδια του”. Ίσα, ίσα… Και μην επίσης κάποιος “ήταν διεθνές παιχνίδι”. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της…

Φυσικά, ο μηχανισμός προπαγάνδας θα στήσει πάλι την ωραιοποίηση της κατάστασης. Όπως είχε κάνει και με την κυρία Κουρομπίλια, όταν είχε φρόντισε να υποδείξει στον Σκουλά πέναλτι όταν τα πλευρά του Μανθάτη κατά μαγικό τρόπο “βαπτίστηκαν” χέρι στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Πανιώνιος και το γλέντησε με την καρδιά της συμμετέχοντας στα… πανηγύρια!

Η εξυγίανση παίζει “γερά άμυνα”! Άλλωστε στην Τούμπα “ανθεί” η… βιολογική καλλιέργεια στελεχών, που αφήνουν την διαιτησία για να εξελιχθούν σε άλλα πόστα (π.χ. Τεβεκέλης, Κάκος, Σαραϊδάρης κτλ).

Δυο φωτογραφίες, χιλιάδες λέξεις:

 

To Top