Κάτοικος… Τρικάλων ο Κόμματος

Η ομάδα των Τρικάλων θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νέστορα Κόμματου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι νεοφώτιστοι της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Η θεσσαλική ΚΑΕ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο φόργουορντ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την απόκτηση του Νέστορα Κόμματου ο οποίος με την αναμφισβήτητη αξία του και μεγάλη εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στην Α1».

Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Τρικάλων, δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην Α1: «Είναι ευχάριστο που επιστρέφω στη Θεσσαλία, απ’ όπου και κατάγομαι . Είναι όμορφα να παίζεις σε μία επαρχιακή ομάδα με τον κόσμο να σε στηρίζει σε κάθε βήμα σου, κάτι που βίωσα πέρυσι και στο Ρέθυμνο. Με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην Α1. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, γιατί ουσιαστικά μιλάμε για μία καινούργια ομάδα».

To Top