“Κάτω το κεφάλι, να είμαστε έτοιμοι την επόμενη Κυριακή”

Μόνο την απόδοση του Απόλλωνα κοιτάει ο Παναγιώτης Κόρμπος, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος της αθηναϊκής ομάδας στη NOVA: «Θέλαμε ποδαρικό με το δεξί, πήραμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη, πολύ σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά Δεν καταφέραμε τίποτα, κάτω τo κεφάλι και να είμαστε έτοιμοι την επόμενη Κυριακή.

Ο προπονητής μας άλλαξε ψυχολογία και τον τρόπο παιχνιδιού. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα με τον Τζόρβα να πιάνει και τα… «έξω»! Κάθε εβδομάδα βγάζουμε στο γήπεδο τη βελτίωσή μας και όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Το σημαντικό είναι πως βοηθάω την ομάδα μου. Για να φτάσω στο σημείο να βάλω κάποια γκολ δουλεύουν πίσω μου οι συμπαίκτες μου. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα γιατί αν πηγαίνει καλά τότε θα φανεί και ο ποδοσφαιριστής ατομικά. Πιστεύω στις δυνάμεις μου και πατάω συχνά περιοχή αλλά ξέρω πως οι συμπαίκτες μου με καλύπτουν πίσω.

Δεν παίζει σημασία το πόσες ομάδες θα πέσουν, θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Στην Ελλάδα τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν έχει σημασία αν θα παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Έχουμε φάει αρκετά γκολ από στημένες φάσεις και δεν είχαμε καταφέρει μέχρι σήμερα να νικήσουμε μακριά από την έδρα μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν από τους επόμενους αντιπάλους.

Εύχομαι υγεία σε όλους του ποδοσφαιριστές. Μακάρι το πρωτάθλημα να ξαναγίνει τριών κα τεσσάρων ταχυτήτων, να ξαναγίνει ισάξιο. Μακάρι να μείνει στην κατηγορία ο Απόλλων και να χτίσει ομάδα ικανή να μείνει στην κατηγορία για πολλά χρόνια».

To Top