ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κέλι: “Ο κόουτς μου ζήτησε να φέρω ενέργεια στον Άρη, θέλω να είμαι χρήσιμος” (video)

Το νεοφερμένο “θηρίο” του Άρη έδειξε με το καλημέρα τις τρομερές του ικανότητες! Ο Άρης πέτυχε την δεύτερη νίκη του στην Stoiximan Basket League στην Πάτρα επί του Προμηθέα (82-62) με τον Τζέιμς Κέλι να αναδεικνύεται Πολυτιμότερος Παίκτης όχι μόνο της επικράτησης των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης αλλά Stoiximan MVP συνολικά της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο Αμερικάνος μίλησε στην ΕΡΤ 3. Όπως είπε:

«Δεν περίμενα την διάκριση του MVP. Αυτό που ήθελα ήταν να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο να επιστρέψει στις νίκες και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ο κόουτς μου ζήτησε από την πρώτη στιγμή να φέρω ενέργεια στην ομάδα.

Γνωρίζω πως ο Άρης έχει ένα νεανικό σύνολο, θέλω να βοηθάω και να είμαι χρήσιμος σε πολλούς τομείς. Ο Άρης είναι μια οργανωμένη ομάδα, νοιώθω όμορφα που βρίσκομαι εδώ , θέλω να συμβάλω στο να πετύχει τους στόχους του.

Νοιώθω καλά και εντός παρκέ αλλά κι έξω από αυτή, η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη, αρέσει σε εμένα και την οικογένεια μου. Κάναμε μια έρευνα πριν έρθουμε για πρώτη φορά στην χώρα”.

To Top