ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κέλι: Το δέσιμο με τον Άρη, το ελληνικό όνομα στο γιο του και το νέο συμβόλαιο!

Ο Τζέιμς Κέλι σαν έτοιμος από καιρό ανεβάζει στροφές μετά την επανένταξή του στον Άρη. Ο Αμερικανός επέστρεψε τέσσερις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και δείχνει αποφασισμένος να τη βοηθήσει για να συνεχίσει στα πλέι οφ.

Είναι γεγονός ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι δεν θα επέστρεφε στον Άρη, όμως ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής τους διέψευσε, μετά από 76 μέρες απουσίας…

Το δέσιμο του -πράγμα που δεν συναντάει κανείς στους ξένους παίκτες εύκολα- με τον Άρη και τον κόσμο του, έπαιξε σημαντικό ρόλο για να μπει μαζί με την οικογένεια του, στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Έχει δεθεί και με την ομάδα-συμπαίκτες-προπονητή, αλλά και με τον φίλαθλο κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε στο γιο του ελληνικό όνομα (Ρόις – Γιάννης), δείχνοντας το δέσιμο αυτό και ότι ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ παρακολουθούσε την ομάδα και ένιωθε ότι πρέπει να γυρίσει για να ηγηθεί.

Ο Κέλι είναι εδώ… Το σίγουρο είναι επίσης, ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο Αμερικάνο, ηγετική μορφή για κάθε ομάδα, που θα τον ήθελε στη σύνθεσή της. Το αν θα συνεχίσει και στη νέα σεζόν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, σίγουρα είναι νωρίς να “ανοίξει” μια τέτοια συζήτηση.

Όπως φάνηκε πάντως κι όταν έφυγε, ο Κέλι δεν παίρνει τις αποφάσεις του με πρώτο κριτήριο το οικονομικό. Όλα σχετίζονται και με την οικογένειά του, με την οποία θα συζητήσει για οποιαδήποτε απόφαση, έχοντας σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα ο Άρης: όλα τα παραπάνω που αναφέρουμε.

 

To Top