“Κέρασμα” πολλή δουλειά και… εργομετρικά

Τα κεφάλια μέσα στον Άρη. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ανήμερα της ονομαστική γιορτής του περιμένει τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Το «κέρασμα» του; Πολλή δουλειά και… εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Πρόμπιερζ ουσιαστικά εγκαινιάζει την μίνι προετοιμασία της ομάδας στο δεκαπενθήμερο που μεσολαβεί, μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ρίχνει το βάρος στην σκληρή δουλειά. Ο στόχος σαφής. Να προσαρμοστούν οι παίκτες στα νέα δεδομένα και στη φιλοσοφία του Πολωνού τεχνικού και να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια, να κάνουν μια νέα αρχή.

Οι κίτρινοι, όπως είναι γνωστό, προπονούνται σε δύο γκρουπ, ενώ στο μυαλό του Πρόμπιερζ υπάρχει και το ενδεχόμενο διπλών προπονήσεων για να ενισχυθεί η φυσική κατάσταση, χωρίς πάντως να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα, μια και το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση του θέματος.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό πάνω στο θέμα αυτό ο Πρόμπιερζ ζήτησε να γίνουν εργομετρικές εξετάσεις, μια και θεωρεί ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα αποτελέσματα τους. Βάσει αυτών που ζήτησε να κάνουν οι παίκτες, θέλει να διαπιστώσει κάποια πράγματα και αναλόγως να καθορίσει το πρόγραμμα του.

Έτσι, λοιπόν, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τους αδειούχους Νέτο, Φατί (επιστρέφει αύριο) και Σηφάκη (συνεχίζει την αποθεραπεία του) πέρασαν σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις και θα προπονηθούν στις 19:30 με κλειστές τις πόρτες στο Κλ. Βικελίδης.

Ο Πολωνός προπονητής αποφάσισε ότι οι παίκτες του πρώτου γκρουπ θα περάσουν αύριο από εργομετρικές εξετάσεις. Σε αυτό το γκρουπ συμμετείχαν οι Κοτσώνης, Γιαννίτσης, Κανούλας, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τοπούζης, Τσουκάνης και Κουλουχέρης.

Ατομικό πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Τσέζαρεκ, Καπετάνος, Γκαρσία.

To Top