Κέρδισε εμπειρίες στο τουρνουά της Καβάλας το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη (photos)

 

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες από το τουρνουά της Καβάλας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Το τουρνουά προετοιμασίας Rebound Φιλίας στην Καβάλα τελείωσε , με τις εμπειρίες να κατακλύζουν την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη WBC . Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος και της Καβάλας , την Δευτέρα το πρωί . Ακολούθησε η τελετή λήξης με τον δικό μας Χάρη Παπαγεωργίου ( Αντιπρόεδρο Άρη WBC ) να είναι επίσημος προσκεκλημένος και να λαμβάνει μέρος στις απονομές .

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο διήμερο όπου η ομάδα έδινε τους αγώνες προετοιμασίας , στο πλευρό της ήταν και η γραμματέας Κυρία Βίκυ Νικολακάρου , βλέποντας και αυτή με την σειρά της για πρώτη φορά αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο .

Ραντεβού πλέον δίνουν οι ομάδες , για τον θεσμό του Κυπέλλου , όπου πλέον ο Άρης WBC ως διοργανωτής πηγαίνει κατευθείαν στο Final Four , στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018 .

Οι τελικοί του Final Four θα γίνουν στην φυσική έδρα του μπασκετικού Άρη , το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης ( Nick Gallis Hall ) σε μία διοργάνωση όπου θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την αίγλη και φιλοξενία της μπασκετικής Θεσσαλονίκης» αναφέρει στη σχετική του ενημέρωση το «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

To Top