Κέρδισε… πόντους στα αποδυτήρια ο Μπούργος από την πρώτη στιγμή

Δεν χρειάζονται υπερβολές στην παρούσα φάση, ούτε κανείς μπορεί να προεξοφλήσει την πορεία του Χερμάν Μπούργος στο κιτρινόμαυρο τιμόνι.

Αυτό που σίγουρα μπορεί να πει κάποιος μετά από τη… μισή βδομάδα που είναι κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης, ο Αργεντίνος κέρδισε… πόντους μέσα στα αποδυτήρια, λειτουργώντας θετικά σε αυτό που όλοι είχαν επισημάνει: την αλλαγή της ψυχολογίας μέσα στην ομάδα.

“Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ως ένας νοτιοαμερικάνος, Αργεντίνος προπονητής, με τη εμπειρία που έχει, περιμένουμε ότι μπορεί να δώσει πολλά στον Άρη. Μου έχει κάνει εντύπωση η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που μας προσφέρει και στην προπόνηση αλλά και μέσα στο παιχνίδι» σχολίασε on camera o… νέος της κιτρινόμαυρης παρέας Λουίς Πάλμα, την ώρα που και ο ίδιος ο Μπούργος έχει δηλώσει ανοιχτά: «Η αλήθεια είναι πως σε μικρό χρονικό διάστημα βρήκαμε την γραμμή μας και πως να δουλεύουμε σαν μια ενωμένη ομάδα. Αυτό που θα κάνουμε είναι κρατήσουμε αυτή τη δυναμική γραμμή, προκειμένου να πάρουμε και τη νίκη κόντρα στον Αστέρα».

Φυσικά, όπως έχουμε ξαναγράψει, τώρα ο Άρης είναι στον “μήνα του μέλιτος”. Όταν παρέλθει, όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο θα μιλήσουν μόνο οι πράξεις, όσο κι αν είναι βαρύ ένα βιογραφικό…

To Top