Κέρδισε την υπόθεση της Μήτκου στην ΕΠΟ! Ευχαριστώ του ΑΣ στον Χρήστο Γρόλλιο

Μια μεγάλη δικαστική νίκη πέτυχε ο Άρης! Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. “υπήρξε θετική έκβαση στην υπόθεση της αθλήτριας, Μαρίας Μήτκου”!

Συγκεκριμένα,,”μετά την έφεση, που άσκησε στο Διαιτητικό Δικαστήριο (τμήμα εφέσεων της ΕΠΟ) ο Ερασιτέχνης εναντίον της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ σχετικά με την αίτηση της παραπάνω αθλήτριας για την αποδέσμευση από το σωματείο μας και τη μεταγραφή της στο σωματείο Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας.

Να σημειωθεί ότι η αρχική αίτηση της Μαρίας Μήτκου προς την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ έγινε δεκτή για λόγους μετοίκισης.

Ωστόσο, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και του νομικού τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ζητήθηκε, με εισαγγελική παρέμβαση, βεβαίωση σπουδών της αθλήτριας, με την οποία και αποδεικνύεται ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2012 φοιτούσε στο 2ο Λύκειο Εχεδώρου Θεσσαλονίκης.

Πλέον, η αθλήτρια, Μαρία Μήτκου, παρ΄ ότι μέχρι τώρα δεν προσέφερε τις υπηρεσίες της στον ΑΡΗ, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει και ν΄ αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τον νομικό, Χρήστο Γρόλλιο, για την πολύ σημαντική συμβολή του σε αυτή την υπόθεση”!.

To Top