Κέρδισε τον Ηρακλή Λάρισας και πλησίασε στην τριάδα η Νίκη Βόλου

Το γκολ του Γρομητσάρη (8′) έφτανε για τους Βολιώτες προκειμένου να πάρουν το τρίποντο ενάντια στους Θεσσαλούς που αγνοούν τη νίκη για πάνω από έναν μήνα.
Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη από τον Ηρακλή Λάρισας και κατάφερε να σκοράρει στο 8′ με τον Γρομητσάρη ενώ έχασε την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 88′ όταν ο Μέτσε εκτέλεσε πέναλτι όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Φαρμάκης απέκρουσε τη μπάλα.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η Νίκη Βόλου ανέβηκε στην 4η θέση με 38 βαθμούς ενώ αντίθετα ο Ηρακλής Λάρισας καταλαμβάνει την 13η με 17 πόντους.

Την επόμενη, -23η- αγωνιστική, η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ Β’, την Πέμπτη 4 Μαΐου και ώρα 14:45, στο γήπεδο της Ευκαρπίας ενώ αντίστοιχα ο Ηρακλής Λάρισας δεν θα έχει αγωνιστική υποχρέωση καθώς αποσύρθηκε ο αντίπαλός του, Απόλλωνας Λάρισας.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Γρομητσάρης, Αναστασίου (62′ Τζιώρας), Ανδρέου (46′ Δεληζήσης), Τοπαλίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Ολαϊσόλα (75′ λ.τ Κυριακίδης), Σιαφά (62′ Κάσσος), Μιράντα (62′ Κρητικός).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Κάσας (82′ Χρηστίδης), Λούκας Γκαρσία, Κέρι (57′ Τασιούλης), Χατζής, Μπάμης (72′ Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος (82′ Λεσάι), Καμπέρης, Μπόσιο.

To Top