“Κέρδισε” τον Ντομπρασίνοβιτς ο Νάκας

Αν και αγωνίστηκε για περίπου ένα εικοσάλεπτο στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό ο Στέλιος Νάκας κατάφερε να κερδίσει… πόντους στα μάτια του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς με την συνολική παρουσία του.

Ο νεαρός μέσος δεν πήρε φανέλα βασικού στο προηγούμενο παιχνίδι, καθώς ακόμα δεν έχει αποκτήσει την “χημεία” που θα ήθελε ο Μαυροβούνιος τεχνικός με τους συμπαίκτες του.

Βέβαια, ακόμα και τώρα είναι νωρίς για να υπάρξει το πολυπόθητο αυτό αποτέλεσμα, αλλά ο 38χρονος τεχνικός επιμένει στο να τον δοκιμάζει στις προπονήσεις με τους βασικούς.

Θέση για τον νεαρό στην ενδεκάδα θα υπάρξει εφόσον ο Ν΄Λουντούλου αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Καπνίδη με τον Πόι. Σχήμα που δοκιμάστηκε στην χθεσινή προπόνηση. Τότε ο Νάκας θα κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και το αριστερό ο Παπαδόπουλος.

Εάν προτιμηθεί το δίδυμο στην κορυφή να παραμείνει αυτό του Καπνίδη με τον Πόι, τότε ο Ν΄Λουντούλου με τον Παπαδόπουλο θα καλύψουν τις πτέρυγες και ο Νάκας θα μείνει στον πάγκο, ερχόμενος ως βοήθεια εάν το απαιτήσουν οι ανάγκες της αναμέτρησης.

To Top