Κέρδος μόνο οι βαθμοί (1-0) και η δεύτερη θέση

Την δεύτερη σερί του νίκη πήρε ο Άρης που επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Κλεάνθης Βικελίδης” με 1-0,  χάρη στο γκολ του Ατματσίδη στο 56ο λεπτό.

Οι “κίτρινοι” δεν ξέφυγαν για ακόμα μία φορά από την μετριότητα, ωστόσο το μόνο κέρδος από την σημερινή αναμέτρηση ήταν οι τρεις βαθμοί και η δεύτερη θέση στην οποία βρίσκονται από σήμερα, μετά τις ισοπαλίες του Έβρου Σουφλίου και της Καβάλας.

Στο ίδιο έργο θεατές στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην φτάνει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία αυτή του πολύ καλού και σήμερα Καπνίδη, μόλις στο 5΄ οταν το σουτ του επιθετικού του Άρη πέρασε ελάχιστα άουτ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον Άρη να δημιουργεί τις προϋποθέσεις, αλλά να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια.Πολλά αβίαστα λάθη από τους παίκτες του Κάμπος με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Με ένταση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 48΄ μετά από κεφαλιά του Καπνίδη η μπάλα χτυπάει ξεκάθαρα στο χέρι του Σιδηρόπουλου, αλλά ο Καρατέρπος αρνείται να υποδείξει την παράβαση και να δώσει το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53΄, μετά από έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Την άγουσα προς τα αποδυτήρια είδε και ο τεχνικός της Αναγέννησης, Ασλανίδης, μετά από έντονες αποδοκιμασίες προς τον διαιτητή Καρατέρπο.

Οι “κίτρινοι” εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα εντός γηπέδου και άνοιξαν στο σκορ τρία λεπτά αργότερα με τον Ατματσίδη (56΄, 1-0). Στη συνέχεια, μόνο ποδόσφαιρο δεν είδαμε…

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την υπομονή τους και στην προσπάθεια τους να αντιδράσουν επιστράτευσαν μόνο αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.Ο Άρης κυνήγησε το δεύτερο γκολ, ωστόσο για ακόμα μία φορά εμφάνισε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.Δεν απείλησε και δεν απειλήθηκε με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνη)

Βοηθοί: Ιωαννίδης-Παπαδόπουλος (Κοζάνη)

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ψυχογιός (69΄Χιντασέλι), Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46΄Λεμονής), Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (90΄Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (83΄Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (66΄Γκόρτσιος), Κιόρτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα στην περιγραφή live λεπτό προς λεπτό από το PRESSARIS

 

To Top