Κέρδος οι νέοι, αλλά ο Άρης πρέπει να κάνει τον απολογισμό του

Μοιραία το ενδιαφέρον των φιλάθλων έχει επικεντρωθεί στην ουρά της βαθμολογίας. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Η Κέρκυρα θα κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στον αδιάφορο ΟΦΗ. Εύκολα ή, δύσκολα η Ξάνθη θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει κόντρα στον Πανιώνιο. Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Εργοτέλης ειδικά μετά και την ισοπαλία του με τη Δόξα Δράμας.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Εργοτέλης έχει μια σταθερή παρουσία στην πρώτη κατηγορία αλλά παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και αυτό ίσως να λειτουργεί ανασταλτικά. Δεν έχω άλλη εξήγηση για τις μεταπτώσεις του Εργοτέλη. Νομίζω ότι θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι του Αγρινίου πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός ότι είναι πεσμένος. Η αποχώρηση του Τάκη Λεμονή σίγουρα θα επηρεάσει.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι κρίμα για μια ομάδα με τόσο υγιή βάση πέφτει από την Σούπερ Λίγκα.

Για τον Άρη θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο ο Άρης ακόμη και με νίκη να προλάβει να πάρει την έκτη θέση από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Άρης θα πρέπει το επόμενο διάστημα να κάνει τον απολογισμό του.

Ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει ο Άρης θα πρέπει να δει τα κέρδη του. Για μένα το μεγαλύτερο κέρδος του Άρη από τη φετινή χρονιά ήταν η χρησιμοποίηση και η ανάδειξη των νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Σε ότι αφορά τα πλέι οφ εάν κάποια ομάδα βρεθεί εκτός ευρωπαϊκών θέσεων αυτή θα είναι η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα βρει άκρη. Ταλαιπωρείται από προσωπικούς εγωισμούς κάποιων αλλά πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση.

Το τι θα γίνει από κει και πέρα, περιμένω και εγώ με ενδιαφέρον να δω. Το ελληνικό πρωτάθλημα, πάντα κρύβει εκπλήξεις και συγκινήσεις…

Καλό υπόλοιπο ημέρας

To Top