Κέρδος οι… νέοι από τη νίκη-πρόκριση (1-2)

Ένα εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για τον Άρη, ώστε να πάρει τη νίκη-πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής. Οι “κίτρινοι” επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 2-1 χάρη στα τέρματα των Χιντασέλι και Ρένια και ετοιμάζονται για νέα νίκη τώρα την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Οι αλλαγές του Κάμπος έπιασαν τόπο. Η… νεανική ομάδα που παρέταξε στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών αντεπεξήλθε πλήρως και κατάφερε να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Άρη. Μόλις στο 9’ ο Χιντασέλι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κασμερίδη και βρέθηκε απέναντι στον Παλιούρα πλασάροντας εύστοχα για το 1-0. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Ρένια στο 20΄έγραψε το 0-2 και έδωσε σαφέστατο προβάδισμα στον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν και εν μέρη τα κατάφεραν. Στο 38΄ ο Ρούτση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαϊμάκη στη μοναδική αξιόλογη επίσκεψη τους στα καρέ του Άρη.

Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν τον Άρη, δημιουργώντας από νωρίς κινδύνους μπροστά από την εστία του Μπαϊμάκη. Στο 53΄ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Λιόλιου και στο 58΄μείωσαν με τον Κούτλα μετά από λάθος έξοδο του Μπαϊμάκη.

Ο Άρης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν συνεχώς το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης.Στις καθυστερήσεις έφτασαν δύο φορές μία ανάσα από την ισοφάριση και την παράταση, αλλά οι αμυντικοί του Άρη κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Ιδίως στην προσπάθεια του Κούτλα στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκαν και πάλι έντονα ζητώντας να μετρήσει το γκολ αν και οι αμυντικοί του Άρη έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής: Κουμπαράκης(Θράκης)

Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηναδάκης(Καβάλα)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παλιούρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης (46΄Μουτεσίδης), Μπαντάκ, Μπονέρης, Κούτλας, Γκόγκας, Ρούτσης (65΄Δαγκούλης), Πλιάγκας (80′ Γεωργιάδης)

ΑΡΗΣ: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος (74΄Γκόλιας), Βασιλόπουλος, Γκίνο (85΄Σουνάς), Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης (67΄Χουζούρης), Παπαδόπουλος, Ντούγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE TO PRESSARIS

To Top