Κέρκεζ: “Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη, ακόμα και με δέκα παίκτες”

Ο Ντούσαν Κέρκεζ στάθηκε και στην συνέντευκη τύπου στο δυσκολία που υπάρχει για να φύγεις με θετικό αποτέλεσμα από το Χαριλάου και συνεπώς στον παράγοντα τύχη με τα δύο χαμένα πέναλτι.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε αρχικά, «Ήταν ένα ματς που είχαμε και τύχη, όταν ο αντίπαλος κερδίζει δύο πέναλτι και τα χάνει. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη, ακόμα και με δέκα παίκτες. Κάποιες φορές η ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα, έχει κάτι παραπάνω να δώσει».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο Σέρβος σημείωσε ότι, «δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κάναμε δύο πέναλτι. Τα ίδια λάθη με το προηγούμενο παιχνίδι. Τρία πέναλτι σε δύο ματς. Δεν μαθαίνουμε από αυτά τα λάθη. Έχουμε ακόμα δύο… τελικούς. Καλή τύχη στον Άρη. Μακάρι να παίξουμε ξανά στα πλέι οφ».

Οσον αφορά την αλλαγή στην εικόνα του Άρη, ο Κέρκεζ είπε, «όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, οι παίκτες έχουν παραπάνω κίνητρο. Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες ο Άρης. Δεν ήμασταν κάκοι βέβαια. Κάναμε κάποια λάθη. Μπορούσαμε να είμστε καλύτεροι στο τελευταίο τρίτο, πιο… γενναίοι. Στο τέλος, και ο βαθμός καλός είναι».

To Top