Κέρμπερ, η νέα “βασίλισσα” του Γουίμπλεντον

Η Αντζελίκ Κέρμπερ έκοψε τη φόρα της Σερένα Γουίλιαμς στο Wimbledon και πανηγύρισε τον τρίτο Grand Slam τίτλο της! 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μόλις 65 λεπτά χρειάστηκε η 30χρονη Γερμανίδα (Νο.10) για να ξεπεράσει το εμπόδιο της θρυλικής Αμερικανίδας με 6-3, 6-3 και να κατακτήσει τον τίτλο στο Λονδίνο για πρώτη φορά στην καριέρα της!

Παρότι κρίθηκε σε straight sets και δεν κράτησε πολύ, ήταν ενός υψηλού επιπέδου τελικός ανάμεσα σε δύο τενίστριες γεννημένες για μεγάλα ραντεβού!

Η Κέρμπερ, όμως, έκανε επίδειξη των τρομερών αμυντικών ικανοτήτων της κόντρα σε μια Σερένα, που δεν μπορούσε να κινηθεί με πολύ μεγάλη άνεση στο court και δεν είχε κανέναν τρόπο για να «σπάσει» την αντίπαλό της.

Ήταν, λοιπόν, μια δικαιότατη επικράτηση της Άντζι, που πλέον έχει στην κατοχή της ένα Australian Open, ένα US Open και ένα Wimbledon, έχοντας παίξει συνολικά σε τέσσερις major τελικούς.

Είναι, μάλιστα, η πρώτη Γερμανίδα μετά τη Στέφι Γραφ το 1996 που σηκώνει το τρόπαιο στο Λονδίνο!

Η Σερένα, από την άλλη, δεν κατάφερε να κερδίσει τον 24ο Grand Slam τίτλο της και να πιάσει στην κορυφή της λίστας τη Μάργκαρετ Κορτ, όμως μην ξεχνάμε ότι δεν έχει συμπληρωθεί καν ένας χρόνος από τη γέννηση της κορούλας της.

Αν, δηλαδή, παίζει έτσι και περνάει σε τελικό Grand Slam έχοντας παίξει μόνο σε τέσσερα τουρνουά μετά από μια πολύ δύσκολη γέννα, φανταστείτε τι θα κάνει όταν μπορέσει να ξαναβρεί τον ρυθμό της…

Ήταν, πάντως, πολύ συγκινημένη μετά τη λήξη του αγώνα, όταν ανέφερε ότι έπαιξε για όλες τις μαμάδες αλλά δεν τα κατάφερε… Αναγνώρισε, βέβαια, την ανωτερότητα της Κέρμπερ, την οποία αγκάλιασε στο φινάλε της αναμέτρησης, περνώντας στην άλλη πλευρά του φιλέ.

Να πούμε, τέλος, ότι η Σερένα ανεβαίνει από το Νο.181 της παγκόσμιας κατάταξης στο Νο.28 (!), ενώ η  Κέρμπερ θα σκαρφαλώσει στο Νο.4. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του 2016, όπου νικήτρια ήταν η Γουίλιαμς.

Πηγή: sdna.gr

 

To Top