Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την Τσέλσι λόγω… Γουίλιαν και Ετό

Όλα τα είχε η Τσέλσι, μια αφαίρεση βαθμών της έλειπε… Κι όμως, σύμφωνα με τους Άγγλους, οι «μπλε» του Λονδίνου κινδυνεύουν σοβαρά με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τους «Times», η Τσέλσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «μικροσκόπιο» της Premier League, καθώς φέρεται να εξετάζεται από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για δύο μεταγραφές επί Ρομάν Αμπράμοβιτς. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος εξετάζει τις πληρωμές των μεταγραφών των Γουίλιαν και Ετό.

Όπως αποκαλύπτεται, η νέα διοίκηση της Τσέλσι είχε ανακαλύψει «κρυφές» πληρωμές σε Ρώσους, οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με εκείνες των επίσημων μεταγραφών των δύο ποδοσφαιριστών. Η Premier League αναμένεται να κυνηγήσει την υπόθεση, με την Τσέλσι να απειλείται με αφαίρεση βαθμών.

Αυτή τη στιγμή, η Τσέλσι βρίσκεται στην 11η θέση με 12 βαθμούς. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Premier League, εάν μια ομάδα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, μπορεί να χάσει έως και 12 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι η Τσέλσι κινδυνεύει να μείνει χωρίς βαθμό σε περίπτωση που η διοργανώτρια αρχή την τιμωρήσει με την εσχάτη των ποινών.

To Top