Κίνδυνος να τελειώσει πρόωρα η καριέρα του Αζάρ!

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η καριέρα του Εντέν Αζάρ και δεν αποκλείεται η καριέρα του να τελειώσει πρόωρα λόγω των τραυματισμών.

Ο 30χρονος Βέλγος επιθετικός επέστρεψε από μυικό πρόβλημα στο τελευταίο τέταρτο της σαββατιάτικης νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 επί της Έλτσε.

Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στον πρωταρχικό μυϊκό σύνδεσμο ανάμεσα στον κορμό και τα κάτω άκρα.

Ο γιατρός του, Βίκτορ Γκονζάλες, σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Transistor», υπογράμμισε τον κίνδυνο που διατρέχει αν υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση.

«Μια τρίτη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του Αζάρ είναι μεγάλο ρίσκο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς εγχείρηση, Ο Αζάρ θα είναι έτοιμος να προπονηθεί ξανά μετά από μήνες, αλλά όχι να παίξει. Από την εμπειρία μου, βλέπω πολύ δύσκολο ο Αζάρ να παίξει ξανά για τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν» ήταν τα λόγια του.

Ο Αζάρ αποκτήθηκε το 2019 από την Τσέλσι έναντι 150 εκατ. ευρώ, αλλά οι τραυματισμοί τον έχουν περιορίσει σε μόλις 25 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

To Top