Κίνδυνος να “χαθεί” ο Γιαννίτσης – Η οφειλή των 20.000 ευρώ και οι βλέψεις ΠΑΣ και Τρίπολης

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε φέτος και η αλήθεια είναι πως ήταν εκ των λίγων διασωθέντων, αφού έκανε ένα αξιοπρεπέστατο δεύτερο μισό στη σεζόν με πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση, αν όχι η ιδανική για τον Άρη της νέας χρονιάς, κάτι το οποίο όμως δύσκολα θα συμβεί, μιας και μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, μοιάζει απίθανο να ανανεώσει.

Ο ίδιος έδειξε θέληση και περίμενε υπομονετικά να ακούσει μία καλή πρόταση (υπάρχει και μια οφειλή περίπου 20.000 ευρώ προς το πρόσωπό του), αλλά…

Ωστόσο στα χέρια του 22χρονου στόπερ υπάρχουν δύο προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που δεν τον αφήνουν αδιάφορο. Πρώτος προσέγγισε τον Γιαννίτση ο ΠΑΣ Γιάννινα και ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης. Αμφότερες βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη είτε του Κολοβέτσιου που έκλεισε στην ΑΕΚ, είτε του Κουρμπέλη που επίσης οδεύει για εκεί.

Αυτήν τη στιγμή ο παίκτης απολαμβάνει τις διακοπές του, παρακολουθώντας παράλληλα ατομικές προπονήσεις και δεν έχει αποφασίσει ακόμα, ίσως περιμένοντας και ο ίδιος μια τελευταία κίνηση από τον Άρη.

To Top