ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κίνηση ανθρωπιάς από το Aris Club Germany!

Τρία εισιτήρια διαρκείας αγόρασε το Aris Club Germany και θα τα προσφέρει μέσω της ΚΑΕ σε άνεργους, μαθητές και φοιτητές!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “οι φίλαθλοι του Άρη δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους για την ομάδα και δη αυτοί του εξωτερικού, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθούν διά ζώσης. Όταν η αγάπη για τον Άρη «παντρεύεται» με την ανθρωπιά, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι συγκινητικό.

Το ARIS CLUB GERMANY έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν το ανθρώπινο πρόσωπο των φιλάθλων του ΑΡΗ που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Το έκανε και φέτος. Τα μέλη του club, πέραν των εισιτηρίων διαρκείας που αγόρασαν για τις δικές τους ανάγκες (παρά τα χιλιάδες χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από την Ελλάδα), προμηθεύτηκαν ακόμα τρία, τα οποία πρόσφεραν στην Άρης Κ.Α.Ε. ώστε να τα διαθέσει προς άνεργους, φοιτητές και μαθητές.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα Τρίτη (29/09) και τελειώνει την Πέμπτη 08/10, στις 12μ.μ. Στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για τα τρία εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Για να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας, οι νικητές είναι απαραίτητο να επιδείξουν κάρτα ανεργίας, μαθητική ή φοιτητική.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 08/10, διά χειρός παίκτη του Άρη”.

 

 

To Top