ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Κίνηση Αρβανιτίδη για πιθανή εμπλοκή στον Ηρακλή”

Δημοσίευμα θέλει την οικογένεια Αρβανιτίδη να ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, μετά από την προσπάθειά της το περασμένο καλοκαίρι να διοικήσει τον Άρη.

Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής! Διαβάστε τις πληρέστερες αναλύσεις και τα κορυφαία προγνωστικά στο Foxbet.gr, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταβολές αποδόσεων και τις αλλαγές στην ασιατική αγορά!

Αναλυτικά: 

“Κάθε μέρα που περνά η κατάσταση στον Ηρακλή επιβαρύνεται. Αντί να προκύπτουν συγκεκριμένες λύσεις και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα, αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται. Η πρόσφατη συνάντηση του Νίκου Καγιούλη με τους φορείς της «κυανόλευκης οικογένειας», δεν έπεισε ουσιαστικά κανέναν εξ αυτών, παρατείνοντας και μεγαλώνοντας την επιφυλακτικότητα για το τι μπορεί να πετύχει. Μεγάλωσαν και τα ερωτηματικά της συμφωνίας του με τον μεγαλομέτοχο (και πρόεδρο που παραμένει) Σπύρο Παπαθανασάκη.

Στο διοικητικό μέτωπο από χθες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία που θέλει να δημιουργείται μια κίνηση από πλευράς Αρβανιτίδη με στόχο να εμπλακεί με τον Ηρακλή, εφόσον δημιουργηθούν προϋποθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του κ. Αρβανιτίδη δεν ακούγεται τώρα για πρώτη φορά για τους «κυανόλευκους», αλλά είχε κυκλοφορήσει και νωρίτερα στο καλοκαίρι. Τότε μάλιστα φέρεται να έγινε και συνάντηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη οι αξιώσεις του οποίου τον αποθάρρυναν. Σύμφωνα με το σενάριο που αναπτύχθηκε αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να εμπλακεί με την ομάδα, εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω σ’ αυτή τη φημολογία, ο επιχειρηματίας διέψευδε στο περιβάλλον του πως έχει αυτές τις προθέσεις, κάτι που ως γεγονός που μπορεί και να αποτελεί κίνηση τακτικής του”.

To Top