Κίνηση για διοίκηση Πρωτοδικείου και από τον Ματθαίου, παράλληλα με την ΚΜΑ!

Την ώρα που το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ βρίσκεται, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις των μελών του, μια ανάσα από το να προτείνει διοίκηση Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ Άρης, προκύπτει παράλληλη κίνηση με επικεφαλής τον Νικήτα Ματθαίου για τον ίδιο σκοπό!

Είναι γνωστό ότι κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες και για πολλοστή φορά οι συζητήσεις και οι επαφές των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ με ανθρώπους του Άρη προκειμένου να στελεχωθεί μια διοίκηση Πρωτοδικείου. Οι συναντήσεις πολλές. Άλλοι απάντησαν θετικά, άλλοι όχι, άλλοι άλλαξαν γνώμη και το διοικητικό αδιέξοδο παρατάθηκε.

Το τελευταίο 48ωρο υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις μελών του φορέα ότι έχει “κλειδώσει”, πλέον, μια διοίκηση Πρωτοδικείου με την συμμετοχή των Ψηφίδη, Τικπασάνογλου, Αγγελούση (ήταν από την αρχή θετικοί), Τσομίδη, Σπυρίδωνα, αλλά και των Αβάνογλου, Λάζαρου Παπαδόπουλου. Διοίκηση, η οποία θα προταθεί στο δικαστήριο για να “τρέξει” την ΠΑΕ. Την διοίκηση αυτή στηρίζουν η ΚΜΑ και ο ΑΣ ως μεγαλομέτοχοι, χωρίς να γίνει γνωστή η ακριβής μέρα κατάθεσης της πρότασης στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα, στο περιθώριο του αγώνα Καλλιθέας-Άρη που προβλήθηκε σε αίθουσα του καζίνο το βράδυ της Τετάρτης, προέκυψε ανοιχτά, πλέον, η πρόθεση για σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου με επικεφαλής τον Νικήτα Ματθαίου, ο οποίος σημειωτέον παραιτήθηκε την Τρίτη από το δ.σ. της ΚΜΑ.

Μαζί με τον πρώην πρόεδρο συντάσσονται οι Σκόρδας (αποκλειστικά, όπως διεμήνυσε μόνο για το άρθρο 99), Γαβριηλίδης, Ξανθόπουλος, Βογιατζής, Μυσιρλής, Τσιόνκης, προκειμένου,  να προτείνουν ως μικρομέτοχοι διοίκηση στο Πρωτοδικείο.

Η κίνηση αυτή, όπως τονίστηκε από τους ίδιους, παρουσία περίπου 200 ατόμων, ξεκίνησε με αφορμή το γεγονός ότι δεν προκαλείται η συγκρότηση γενικής συνέλευσης από την ΚΜΑ, ώστε το σώμα να αποφασίσει για το ποιοι θα μπουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου, σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες που έγιναν εκτός καταστατικού τους τελευταίους μήνες.

 

 

 

To Top