Κίνηση… εντυπώσεων από τους ηττημένους Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Καπετάνο με προσφυγή στο διαιτητικό

Σε μια κίνηση… εντυπώσεων προχώρησαν οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπαστεριανός και Κώστας Καπετάνος, οι οποίοι προσέφυγαν στο διαιτητικό για αποφάσεις που είχαν τελεσιδικήσει υπέρ του Άρη!

Το ίδιο το διαιτητικό δικαστήριο είχε απορρίψει τις αιτήσεις αναψηλάφησης των παραπάνω ποδοσφαιριστών, δείχνοντας ότι τώρα προχώρησαν σε μια κίνηση για τα… μάτια του κόσμου!

Αναλυτικά:

1.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

2.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

3.Αίτηση για επιβολή πειθαρχικών ποινών κατ΄ άρθρο 16Β του ΚΙΜΠ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

Πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ”.

To Top