ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κίνηση επιχειρηματιών (και με Αρβανιτίδη), πρόταση από την οικογένεια Καλαϊτζίδη

Οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα του Άρη συνεχίζονται και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, με την δρομολόγηση των εξελίξεων σε διοικητικό επίπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγγραφη πρόταση στον ΑΣ Αρης απέστειλε εκ νέου η οικογένεια Καλαϊτζίδη, μετά το τέλος της προηγούμενης σύμβασης-μνημονίου στις 30 Ιουνίου, ανταποκρινόμενη στην ανοιχτή πρόσκληση του Ερασιτέχνη μέχρι τις 10 Ιουλίου…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αφορά και στα δύο ενδεχόμενα, δηλαδή είτε ο Αρης ανέλθει στη Football League, είτε παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, περιλαμβάνοντας λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί, εφόσον, όμως η γενική συνέλευση του αναθέσει εκ νέου τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από κει κι έπειτα, ο Ερασιτέχνης αναμένει την κατάθεση κάθε άλλης πιθανής πρότασης. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, υπάρχει κίνηση από τρεις επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας για να καταθέσουν πρόταση προκειμένου να αναλάβουν το τιμόνι του Άρη.

Σε αυτή συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης, ενώ όπως τονίζεται στο περιβάλλον των επιχειρηματιών, “σκοπός μας είναι να συνδράμουν κι άλλοι παράγοντες με οικονομική επιφάνεια, ώστε να μεγαλώσει η οικονομική ισχύς της προσπάθειας…”.

Όλα αυτά μέχρι τις 10 Ιουλίου, προκειμένου ο ΑΣ Άρης να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και να πάει το θέμα στη γενική συνέλευση, προκειμένου εκεί να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις…

To Top