“Κίνηση Ιωαννίδη για τον Αρη!” αναφέρει και η Nova

Την πρόθεσή του να εμπλακεί στα του Αρη, από το καλοκαίρι και μετά, επιβεβαιώνει, εμμέσως πλην σαφώς ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο μέχρι σήμερα βουλευτής της ΝΔ, έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από την πολιτική, προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στην  αγαπημένη του ομάδα, τον Αρη.

Tην είδηση αναφέρει το συνδρομητικό κανάλι της Nova επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για τις προθέσεις του “ξανθού” και ενώ χθες έγινε συνάντηση του Γιάννη Ψηφίδη και του Ιωαννίδη:

“Σύμφωνα με όσα αφήνει να εννοηθεί, ετοιμάζει κίνηση για το ποδόσφαιρο, ώστε από το καλοκαίρι, με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες να δραστηριοποιηθεί συστηματικά.

Προς το παρών, δεν εκφράζεται ανοιχτά, μιλά απλά για την αναγκαιότητα της ανόδου, ευελπιστώντας στην υπερπήδηση και του εμποδίου της Καβάλας, στα τέλη Γενάρη (μετά την ισοπαλία στις Σέρρες), ώστε να πλησιάσει ο προβιβασμός και από εκεί και μετά, μάλλον θα είναι πιο έτοιμος να πει περισσότερα” αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ από το συνδρομητικό κανάλι.

To Top