Κίνηση καλής θέλησης από Σουνά, υπέγραψε για την εκχώρηση! “Συνεχίζω να ανήκω στον Άρη” τόνισε στο PRESSARIS

Πριν πάρει διαστάσεις, η “σπίθα” στο θέμα Σουνά, δείχνει να σβήνει, μετά από μια σειρά επαφών ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τον ποδοσφαιριστή. Κίνηση καλής θέλησης από τον Σουνά, ο οποίος υπέγραψε το έγγραφο για να του εκχωρηθούν τα χρήματα της αποζημίωσης του υποβιβασμού. Τι είπε ο ίδιος στο PRESSARIS.

Πιο αναλυτικά:

Ανάσα για τον Άρη και θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Δημήτρη Σουνά, ο οποίος τελικώς υπέγραψε το έγγραφο με το οποίο η διοίκηση δεσμεύεται να αποπληρωσει το χρέος προς το πρόσωπο του με τις εκχωρήσεις που θα λάβει από την αποζημίωση του υποβιβασμού.

Το PRESSARIS σε επικοινωνία που είχε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο τελευταίος παραδέχθηκε την ομαλή τροπή του θέματος, τονίζοντας πως: “Παραμένω κομμάτι του έμψυχου δυναμικού της ομάδας”.

“Συνεχίζω να ανήκω στον Άρη. Το θέμα λύθηκε οριστικά σήμερα μέσα σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Εχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θα το τιμήσω. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μεχρι το τέλος της εβδομάδας και απο εκεί και πέρα θα έχω μία συνάντηση με τη διοίκηση για να μιλήσουμε για το μέλλον και το δικό μου αλλά και της ομάδας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός μέσος, o οποίος βάσει της εκχώρησης θα έχει να παίρνει 2.000 ευρώ από τα 15.000 που του οφείλονται, διατηρώντας πάντως το δικαίωμα της προσφυγής.

Υπενθυμίζουμε πως στο πρόσωπο του νεαρού άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αντικρίζουν ένα από τα βασικά στελέχη του έμψυχου δυναμικού τόσο για τη νεα χρονιά όσο και για τις επόμενες, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη πίεση στο να συνεχίσει στον σύλλογο ανεξαρτήτως κατηγορίας…

Νίκος Οικονόμου


To Top