Κίνηση με ερασιτέχνη για επιστροφή Σκόρδα στην ΠΑΕ μέσω Πρωτοδικείου!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται από την Τετάρτη στην ΠΑΕ Άρης, μετά από μια σειρά ζυμώσεων που ξεκίνησαν από το βράδυ της Δευτέρας και κορυφώθηκαν την Τρίτη.

Από τη στιγμή της παραίτησης Ζουμπουρίδη, σημειώσαμε ότι η ΚΜΑ είναι “στον αέρα”, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά τη δήλωση του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Αρη Άγγελου Γρόλλιου, σύμφωνα με την οποία “μετά την παραίτηση του κ. Ζουμπουρίδη, δυνάμει του καταστατικού, έπαυσε να υφίσταται το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (ΚΜΑ) και ως εκ τούτου, αρμοδιότητα διατήρησης ή παύσης του οποιοδήποτε ΔΣ της ΠΑΕ, υπήρχε”.

Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε ένα μπαράζ πιέσεων και επαφών προς τη διοίκηση του Α.Σ. Άρης και τον πρόεδρο του  Νίκο Παπαδόπουλο και ενώ όπως σημείωσε με δήλωσή του στο PRESSARIS ο Στάθης Τσομίδης, “ο δρόμος της αλλαγής διοίκησης στην ΠΑΕ περνάει μόνο μέσα από το Πρωτοδικείο”.

Ο Ερασιτέχνης κατέχει το 30% του μετοχικού κεφαλαίου και έχει δικάιωμα να ζητήσει από το Πρωτοδικείο την ανάκληση της διορισθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και το διορισμό νέας.

Οι ζυμώσεις κατέληξαν να γίνει αυτό με επικεφαλής τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα. Το σενάριο αυτό επεξεργάζονται από αργά το βράδυ της Τρίτης και μέχρι τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, οι δύο πλευρές με τους νομικούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον δεν προκύψουν εμπόδια της τελευταίας στιγμής, την Τετάρτη θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο αίτηση από τον Α.Σ. Άρης για διορισμό νέας διοίκησης με πρόσωπα επιλογής του Λάμπρου Σκόρδα. Όλα παραμένουν ανοιχτά.

To Top