Κίνηση των βετεράνων – Γράντας στο PRESSARIS: «Μπαίνω υπό προϋποθέσεις»!

Οι διεργασίες κορυφώνονται τις τελευταίες μέρες με φόντο το διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ Άρης… Πέρα από τις κινήσεις που κάνουν ο Αντώνης Ζαμπέτας και η ΚΜΑ, υπάρχει αυτήν τη στιγμή έντονη κινητικότητα από τους βετεράνους του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Κάποιες πόρτες τις βρήκαν κλειστές. Κάποιες ανοιχτές. Μια από αυτές είναι του Λάμπρου Γράντα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, προτίθεται να πάρει μέρος στις διοικητικές εξελίξεις, μαζί με κάποιους άλλους παράγοντες τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, προς το παρόν.

Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον πρώην πρόεδρο της κίτρινης ΠΑΕ, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι: «Ναι, μπαίνω σε αυτήν την προσπάθεια, κάτω όμως από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Προς το παρόν δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο».

Με βάση αυτό το δεδομένο, αναμένεται να παρουσιαστεί το αποτέλεσμα των επαφών από τις ενέργειες των βετεράνων. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Βένος βρίσκεται σήμερα στη Βουλγαρία για επαγγελματικές του υποθέσεις και θα επιστρέψει αύριο, προκειμένου να δοθούν κάποιες περισσότερες διευκρινήσεις στο θέμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βένος δεν αποκλείεται να είναι και ο ίδιος στο μεταβατικό διοικητικό σχήμα που δημιουργείται…

 

To Top